Adaugă anunț

1. Pentru ca anunțul publicat să fie cât mai eficient, toate câmpurile din formular sunt obligatorii.

2. Descrie cât mai detaliat obiectul pierdut sau furat. În cazul obiectelor găsite, este bine să omiți unele detalii care pot ajuta ulterior la probarea posesorului real.

3. Inserează în conținutul anunțului un link către o imagine/galerie cu poze ale obiectului (link către Facebook, Flickr etc.)

4. Specifică orașul și zona în care a fost pierdut sau găsit obiectul.

5. Lasă un număr de telefon în interiorul anunțului și/sau profilul public de Facebook, să ajungă direct la tine.

6. În câmpul Cuvinte cheie, adaugă cuvinte relevante anunțului, de exemplu: bicicletă furată, verde, cadru fibră de sticlă.

7. Adresa de e-mail nu va fi publicată, iar din partea noastră nu vei primi e-mailuri decât în cazuri extreme și doar cu referire la anunțul publicat. Dacă, din diverse motive, nu vrei să lași o adresă de e-mail, te rugăm să scrii a@a în câmpul corespunzător.

8. Anunturile publicate in categoria ACTE se vor sterge automat in 30 de zile.

9. Datele introduse de tine vor fi folosite de catre adimistratorii acestui website in scopul exclusiv al popularizarii lor pe internet. Informațiile publicate de tine vor fi făcute public, scopul platformei este de a îți populariza nevoia.

10. Te rugăm SĂ NU SCRII CU MAJUSCULE și să folosești cu încredere regulile gramaticale.


 

Biroul de Obiecte Pierdute, Furate sau Găsite este un proiect inițiat de Asociația pentru Dezvoltare Urbană.
Te invităm să ne sprijini inițiativa prin promovarea website-ului și distribuirea anunțurilor pe rețelele de socializare.