Brățară aur pierdută

Bună ziua!
Ieri, 17.03.2019, mi s-a desfăcut de la mână o brățară subțire din aur pe care am primit-o cadou din partea mamei mele acum doi ani. Din respect față de mama nu am dat-o niciodată jos de la mână, însă de ceva timp închizătoarea începuse să aibă câteva probleme. Pentru mine, valoarea acestei brățări este inestimabilă, căci o simțeam pe mama aproape de mine mereu.

Descriere: în mijloc avea o bulină compactă puțin zgâriată, de care erau legate, de-o parte și de alta, câte o inimioară și câte un fluturaș cu pietricele de zirconiu încrustate. Uneia dintre inimioare îi căzuseră două pietricele. Brățara era o combinație de aur galben cu aur alb.

În momentul în care am observat lipsa brățării mă aflam în Parcul Tineretului, însă este posibil să o fi pierdut mai devreme prin zonele Chirigiu-Piața de Flori-Gara Filaret-Parcul Carol la intrare.

Oraș: București
Date de contact: 0724501055
Adresă email: lazar.dianamaria@gmail.com

P.S. Dacă auziți pe cineva că a găsit un obiect care se potrivește descrierii sau dacă îl găsiți din întâmplare, vă rog din suflet, faceți tot posibilul să ajungă din nou la mine! Țin tare mult la acea brățară!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.