Despre noi / Donează

Biroul de Obiecte Pierdute, Furate sau Găsite este un proiect inițiat de Asociația pentru Dezvoltare Urbană. Prin serviciul de anunțuri gratuite, transformăm ghinionul celor care își pierd diverse obiecte personale în norocul de a le recupera dând sfoară-n țară pe internet. De asemenea, îi ajutăm și pe cei care găsesc întâmplător obiecte rătăcite să facă o faptă bună prin înapoierea lor.

Contorizarea exactă a acțiunilor finalizate este dificilă, dar creșterea continuă a numărului de vizitatori unici (peste 500/zilnic) și mesajele de mulțumire și încurajare primite în fiecare săptămână ne dovedesc nevoia comunității pentru serviciul nostru și ne fac să alocăm în continuare resurse pentru întreținerea acestuia.

Te invităm să ne sprijini inițiativa prin promovarea website-ului și distribuirea anunțurilor pe rețelele de socializare. Orice like sau share este un pas important pentru un final fericit într-o poveste cu protagoniști de toate felurile: animale de companie rătăcite pe străzile periculoase ale orașului, buletine cu probleme de memorie, genți cu sentimentele rănite prin autobuze, chei care și-au pierdut rostul pe lume, portofele aflate la ananghie etc.

Dacă vrei să ne susții (fie pentru că recunoști utilitatea proiectului, fie pentru că ești un beneficiar direct al acestuia), poți face donații în contul BCR RO42RNCB0072135032030001 – Asociația pentru Dezvoltare Urbană, CUI 25066833.

Folosește Visa sau Mastercard pentru a dona prin PayPal.

Asociaţia pentru Dezvoltare Urbană este o organizaţie non-guvernamentală fondată în

2009, a cărei misiune este să găsească soluţii la unele probleme ale comunităţii pentru o dezvoltare durabilă a acesteia. Obiectivele principale sunt încurajarea inovării şi modernizării prin punerea în aplicare a proiectelor noastre şi iniţierea unor programe care pot servi drept exemplu în diferite domenii ale dezvoltării umane.

http://procivic.ro