Escroc pe okazii.ro cu id ssdro3 si nr. de tel. 0752030439

Daca doriti sa cumparati ceva de pe okazii.ro feriti-va de utilizatorul ssdro3, al carui nr. de tel. este 0752030439. Pe mine a reusit sa ma escrocheze cu un hdd Seagate de 500G. Nu numai ca  hdd-ul nu functioneaza, dar certificatul de garantie este falsificat (asa mi-au spus cei de la PCGarage). Tipul care mi-a dat produsul are cam 1,80 inaltime, este blond cu ochi albastri, tuns scurt, cu o fata de o forma putin patrata (colturoasa), dar placuta.

Advertisements

3 comentarii la “Escroc pe okazii.ro cu id ssdro3 si nr. de tel. 0752030439”

  1. Escroc pe okazii.ro cu id dog13ionutz_lk si nr de tel 0751971590 si cel de-al doilea nr 0761618416 ,locuieste in Slatina,jud Olt numele de familie Dogaru Ionut posesor al CI seria OT 405506 VINDE produse de proasta calitate,la preturi f mari mintind ca sant in perfecta stare de functionare,de ex.eu am cumparat de la nenorocit un tel nokia si mi-a spus ca e super mi-a trimis poze..dar le-a facut in asa fel incat nu vedeai uzura tel si mai ales ca slide-ul.era vai de el..tremura din toti rarunchii,si mi-a cerut 450,in conditiile in care am gasit tot pe acel site acelasi tel la acelasi pret dar diferenta era ca ma puteam intalni sa vad tel cum arata si cum functioneaza,persoana fiind din acelasi oras.RUSINE NESIMTITULE,RETARDULE,DOGARU IONUT,JEG UMAN,LEPADATURA!!!!!!

  2. Escroc pe okazii.ro cu id dog13ionutz_lk si nr de tel 0751971590 si cel de-al doilea nr 0761618416 ,locuieste in Slatina,jud Olt numele de familie Dogaru Ionut posesor al CI seria OT 405506 VINDE produse de proasta calitate,la preturi f mari mintind ca sant in perfecta stare de functionare,de ex.eu am cumparat de la nenorocit un tel nokia si mi-a spus ca e super mi-a trimis poze..dar le-a facut in asa fel incat nu vedeai uzura tel si mai ales ca slide-ul.era vai de el..tremura din toti rarunchii,si mi-a cerut 450,in conditiile in care am gasit tot pe acel site acelasi tel la acelasi pret dar diferenta era ca ma puteam intalni sa vad tel cum arata si cum functioneaza,persoana fiind din acelasi oras.Dupa care in nemernicia lui mai si liciteaza aiurea,doar ca sa platesc comision 30 de euro…imaginati-va ca mai pot exista si astfel de frustrati in lumea asta.RUSINE NESIMTITULE,RETARDULE,DOGARU IONUT,JEG UMAN,LEPADATURA!!!!!!

  3. Un escroc mai special este munteanu cristian din iasi. Desi detine 2 firme fantoma , zentech si high end tuning , in spate este adevarata afacere de escroc si hot pe okazii.ro. El este si zzentech si shakyamuni si weider si alte nume de pe siteul okazii. Obtine calificative pozitive in urma licitatiilor cu casete audio dupa care da tepe. Cateodata isi da singur calificative de pe celelalte conturi ale lui.Ia capuri de casetofon din iasi de la un magazin cu 30 ron si vrea apoi 98 euro.Ia un video JVC cu probleme din talcioc dar apoi costa la el pe shakyamuni doar 148 euro.Are aparate de bioenergie SCIO la doar 7498 euro ca el doar da consultatii medicale la toti fraierii. A fost discipol a lui grig bivolaru si nu uita sa declare ca instinctele sale ca barbat au fost de la 4 ani. E un escroc mai special , chiar cu talent. E un mister ca cei de la garda financiara si alte institutii indreptatite sa verifice ce afaceri fac oamenii in tara inca nu l-au mirosit. Ma abtin de la alte concluzii dar cel mai bine e sa va feriti. Atentie la inca un escroc!

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.