pierdut portofel

am pierdut pe data de 31 decembrie 2009 portofel cu acte, buletin, permis de conducre, abonament ratb, carnet de student, legitimatie de student. numele este Ristea Ramona. daca il gasiti va rog contactati-ma la nr de telefon 0734548046 sau pe mail ramo_ramona_20@yahoo.com

Advertisements

2 comentarii la “pierdut portofel”

  1. FMM DE ZDREANTA HANDICAPATA CE ESTI!!!! BINE CA TI-AI PIERDUT PORTOFELUL; TI L-AI GASIT? DACA NU,MA BUCUR,O MERITI FA TARANCA!!! DE CE TOT INSISTI SA TE VEZI CU IUBITUL ALTEIA FA ZDREANTA? ITI RUP CAPUL DACA TE PRIND CU IBITUL PRIETENEI MELE AI AUZIT?! STIU CA IL CAUTI MAI TOT TIMPUL SI CA VREI SA VA VEDETI SI TOT II SPUI CA TI-E DOR DE EL SI ALTE CACATURI. RENUNTA!!!! BAGATI-AS SARME-N NASUL ALA CAT CURU TAU DE MARE!!!

  2. FMM DE ZDREANTA HANDICAPATA CE ESTI!!!! BINE CA TI-AI PIERDUT PORTOFELUL; TI L-AI GASIT? DACA NU,MA BUCUR,O MERITI FA TARANCA!!! DE CE TOT INSISTI SA TE VEZI CU IUBITUL ALTEIA FA ZDREANTA? ITI RUP CAPUL DACA TE PRIND CU IBITUL PRIETENEI MELE AI AUZIT?! STIU CA IL CAUTI MAI TOT TIMPUL SI CA VREI SA VA VEDETI SI TOT II SPUI CA TI-E DOR DE EL SI ALTE CACATURI. RENUNTA!!!! BAGATI-AS SARME-N NASUL ALA CAT CURU TAU DE MARE!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.